Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Proprietarul acestui site

Beata Svegel

Beata Svegel

bea.svegel@gmail.com

sponsor ID: 011315348

Skype: beus0830

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Articole recente în blog

Merry Christmas!

2015. decembrie 24. joi

30 másodperces prezentáció

2015. noiembrie 27. vineri

Lingzhi Coffee 3in1

2015. octombrie 27. marţi

 

Bine aţi venit pe site-ul meu!

 

Mai multe persoane mi-au atras atenţia, că ar fi timpul să actualizez pagina mea de prezentare. Au dreptate. S-au întâmplat atâta lucruri în ultimii 3 ani (!), că trebuie să le menţionez şi aici. Am construit o afacere de diamant! Este adăvărat că nu singură pentru că la acest succes au contribuit şi colegii, sponsorii mei şi mai presus de toate sprijinul şi încurajarea familiei mele. Le mulţumesc mult! A meritat!


În urmă cu 3 ani am găsit o companie MLM care încă de atunci continuă să producă produse de înaltă calitate, îmbunătăţeşte valoarea ei, progresează şi în timpul recesiunii, tot mai multe persoane devin lideri în cadrul DXN, care plăteşte în mod exact şi corect! J


Şi eu personal am progresat mult datorită auto-dezvoltării permanente, am făcut rost de multe prieteni şi cunoştinte, am participat până acum la nenumărate evenimente şi voi continua să particip împreună cu Dvs.! Mai multe detalii găsiţi pe blogul meu.


În fine am actualizat profilul meu, dar voi lăsa aici şi prima mea prezentare. J

 

"Mă numesc Svégel Beáta, trăiesc împreună cu soţul meu şi cele două fiice ale mele în Nagyatád. De 15 ani sunt profesoară în şcoala generală locală.

Susţin şi îndemn şi copii să aibă grijă de sănătatea lor, pentru că este mult mai uşor să menţinem echilibrul unui sistem imunitar sănătos decât să vindecăm unul bolnav.

Consider că avem la dispoziţie o gamă largă de tablete, capsule, geluri care ajută în tratamentul a diferitelor boli, precum şi în prevenirea acestora. Este dificil să te orientezi şi să alegi. Oamenii în speranţa sănătăţii lor se tratează cu diferite produse aparţinând a chiar trei-patru companii, care este o exagerare şi poate fi şi periculoasă.

 

Când am auzit prima dată de DXN, am considerat o idee bună că au combinat ciuperca Ganoderma (Reishi) cu cea mai populară băutură din lume, cu cafeaua. Mi-a plăcut pentru că sunt foarte multe persoane consumatoare de cafea, în acest fel oamenii pot fi abordaţi mai
uşor şi mulţi dintre noi chiar vrem să facem ceva pentru sănătatea noastră, nu doar să vorbim despre ea. Să nu mai vorbim despre faptul că multe persoane uită să-şi ia capsulele, dar cine uită să savureze cafeaua lui în fiecare dimineaţă?

 

Avem la dispoziţie un produs, în care cred eu, un sistem superb, care ajută munca mea, chiar şi acest site este destinat acestui scop. Pe internet nu trebuie să vă temeţi de respingeri. Nu trebuie să vă faceţi griji că aţi invitat 15 persoane şi dintre care numai una vine la prezentare. Pur şi simplu dau datele mele de contact şi atât. Cei interesaţi mă vor contacta, ceilalţi vor deveni mai bogaţi cu o nouă informaţie."

 

Cred că sunt în locul potrivit, la momentul potrivit J


Sper că vă pot saluta în curând în această afacere şi voi citi povestea dvs. pe site-ul propriu.


Vă doresc să luaţi o decizie bună!


Cu salutări cordiale:
Svégel Beáta

 

Svegel_Bea

 

 

 


 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.